Неколкократният носител на награди Grammy и суперзвезда Майкъл Бубле пуска „Higher”, 11-ия си студиен албум на 25 март.

Първият сингъл “I’ll Never Not Love You” показва, че Майкъл е на върха на вокалните си и креативни сили.

„Higher” е първият студиен албум от Бубле за три години и следва много успешното, напълно разпродадено двугодишно турне “An Evening With Michael Bublé Tour”, както и 10 годишнина от масивния успех на класическия албум „Christmas”.


Открояващи се песни от новия албум са магичният дует с Уили Нелсън в „Crazy“, чувствената версия на Бубле на писаната от сър Пол МакКартни песен „My Valentine“, класиката на Боб Дилън “Make You Feel My Love” и три оригинални, писани от Майкъл песни, включително сингъла “I’ll Never Not Love You”.

Други ключови песни са интерпретацията на Бубле на класиката от Сам Кук “Bring It On Home To Me”, “You’re The First, The Last, My Everything” на Бари Уайт и веселата “A Nightingale Sang in Berkeley Square”. Албумът завършва с драматична и разбиваща сърцето версия на “Smile”, придружена от госпъл хор.

“Порових по-дълбоко, докато работех, и се обградих с най-великите създатели на музика в планетата с гигантско въображение. Никога не съм бил по-развълнуван след завършването на албум“, споделя Бубле.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.