След като официално издаде най-новия си сингъл преди празниците, номинираният за награди Grammy артист Burna Boy се завръща с официалното музикално видео (заснето в Лагос) с участието на Wizkid.

Песента е продуцирана от нигерийско-британския продуцент P2j и е вдъхновена от Ballon d’Or, един от най-престижните трофеи, давани на професионалните футболисти. Награденият е смятан за най-добрия мъж футболист в света.

Официалното видео съдържа Burna Boy и Wizkid, успоредно със звездната поява на боксовия шампион в полусредна категория Kamaru Usman.


Приповдигнатият и приятен запис пристигна миналия месец, когато Burna анонсира „One Night In Space”, историческия му дебют на Madison Square Garden на 28 април 2022. Той ще бъде първия нигерийски артист, който оглавява концерт на емблематичната локация.

„One Night In Space“ следва напълно разпродадения дебют на Burna Boy в The Hollywood Bowl в Лос Анджелис, наелектризиращите изпълнения в 2021 Global Citizen Festival и The Governor’s Ball, както и напълно разпродадени концерти в O2 Arena в Лондон, Accor Arena в Париж, Ziggo Dome в Амстердам и още локации по света като част от неговото 2021 Space Drift tour.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *