Настоящата 2022 г. е изключително успешна година за белгийската суперзвезда Lost Frequencies.

Неговият мултиплатинен #1 сингъл „Where Are You Now“ зае челно място в редица държави и се нареди в Топ 10 в класациите на много други, включително Германия, Австралия, Швеция и Белгия.

Сега той си колаборира с невероятния вокалист Джеймс Артър в песента на лято 2022 – “Questions”. Песен, която дава категорична заявка за челни позиции в чартовете през горещите месеци.


Отличителните вокали при изпяването на „how, where, when, why” надграждат хармоничните клавишни звуци и китарни акорди и разгръщат същността на заглавието. Основната част на „Questions” е съставена от дълбоки, отекващи хаус бийтове, които прогресивно преминават в денс-поп.

След вълнуващото сътрудничество с Калъм Скот в „Where Are You Now“ почувствах, че съм готов за следващия си проект! Когато се появи „Questions“ и започнах да си сътруднича с Джеймс, знаех, че това ще бъде новият ми сингъл! По отношение на продукцията ми хареса идеята да следвам насоката на последното си парче, но с по-голяма прогресия на акордите преди припева, за да дам едно жизнерадостно усещане на песента, преди да се върна към по-меланхоличното настроение! Нямам търпение да видя реакцията на публиката!“, споделя Lost Frequencies.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *