Броени дни след премиерата на „Forget Me“ – първият сингъл на суперзвездата Луис Капалди от 2019 г. насам, изпълнителят представи и забавно официално видео към новото парче.

„Forget Me“ събра над 2 милиона стрийма за първите 24 часа и дебютира на 1-во място в Spotify във Великобритания и Ирландия.

Клипът е заснет в хотел в Ибиса с режисьора Луис Босе, носител на престижната наградата NME (Хотелът е и мястото, където през 1983 г. Wham! снима видеоклипа за „Club Tropicana“).


С „Forget Me“ Капалди и Босе се заемат да повторят култовия клип, кадър по кадър. Визуализацията към „Forget Me“ направи своята премиера в глобалната мрежа от канали на MTV, както и на билбордовете на Paramount Times Square.

Новият сингъл беше обявен за първи път по време на финалната вечер на разпродаденото шоу на шотландската попзвезда в O2 Arena. „Forget Me“ поставя началото на нова ера за 25-годишната звезда, след като той завладя света с дебютния си албум „Divinely Uninspired To A Hellish Extent“.

Колекцията отбеляза над 25 милиарда глобални стрийма и прекара 77 седмици в Топ 10 на Official UK Albums Chart – най-дългата серия за албум на солов изпълнител.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.