Номинираният за награда BRIT диджей и продуцент Regard се обединява с поп сензацията Years & Years за новия им денс сингъл „Hallucination“.

Следвайки издаването на първия му солов албум „Night Call“, който дебютира на #1 във Великобритания, и петте номинации за награда BRIT, тракът несъмнено е едно вълнуващо продължение за изпълнителя Оли Александър, по-известен като Years & Years.

В песента той се отдава на ритми и звуци, вдъхновени от синт-попа на 80-те и това може да бъде чуто във вдъхновяващите му вокали.


Написах текста с Джоуел Литъл още през 2019 г., когато бивш мой партньор се опита да влезе отново в живота ми. Част от мен искаше да възродя романтиката, но твърде много се беше променило и се чувствах объркан. Ако погледнех на ситуацията по определен начин, тя изглеждаше фалшиво, сякаш беше илюзия.

Точно това ме вдъхнови да напиша песента, не я виждам като битка срещу любовта, а като чувство, което исках да изразя. Знам, че много хора са страдали във връзки, така че се надявам да видят себе си в текста. Когато чух, че Regard желае да работи върху песента, бях толкова щастлив, хареса ми живота, който той ѝ вдъхна“, споделя Оли за сингъла.

Новото парче, което е първото на Regard за 2022 г., е поредно доказателство за таланта на музикалния продуцент, който той доказва чрез експериментиране с диско и синт-поп от 80-те. След последната му песен „Signals“ с Kwabs, „Hallucination“ e още едно впечатляващо допълнение към списъка му с колаборации.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *