Скоро след номинацията на MTV VMA, JC Stewart споделя чисто новия си сингъл „Don’t Say You Love Me”. Това е първата песен от нетърпеливо чакания втори мини албум тази есен.

Само за 3 минути “Don’t Say You Love Me” показва всичко, което прави JC Stewart неоспорима изгряваща звезда. Песента кипи от драма, ескалираща от интроспективни куплети към взривяване в най-запомнящата се част.

Междувременно, таланта на професионалиста за разказване на уязвими истории за много любов в песните достигна нови висоти. Това е семпло съобщение за нещо, през което почти всеки преминава: ако трябва да се разделим, нека поне ограничим болката, която ще изпитаме, като го направим с добро.

Емоциите зад „Don’t Say You Love Me“ зареждат отдаденото и прочувствено изпълнение на JC в придружаващото видео. Но цялостната атмосфера предизвиква трескавото вълнение за концертите на живо.

JC започва песента сам преди бандата му да се разкрие, а климатът около тях се превръща в непокорна буря. Той бива понесен от аудитория от истински фенове преди да го пуснат на земята – бурята е преминала и лъчи оптимизъм проблясват.

Идващ от Северна Ирландия, JC Stewart притежава всички черти, необходими да се превърне в глобално разпознаваем артист. Музиката му е укрепена от истински и силен глас, като прочувствените емоции, които изследва.

Освен че талантът му е забележителен, личността му вдъхва доверие. Остроумният му чар и приобщаваща натура са много популярни в социалните мрежи, резултат, който се получи след като Дженифър Анистън сподели версията му през карантината на песента от сериала „Приятели“ миналата година.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *