Печелилата Grammy мутиплатинена звезда Карди Би анонсира издаването на нетърпеливия си нов сингъл.

“Up”, продуциран от DJ SwanQo & Young Dza, е наличен във всички дигитални стрийминг платформи и услуги, следвайки ексклузивна премиера по iHeartRadio.

Успоредно с новия трак новият лимитиран сериал на Карди Би – „Cardi Tries____”, е наличен в Watch Together в Messenger. В серията от 8 епизода певицата приема скандални нови предизвикателства и за първи път се опитва да бъде балерина, учител, суши шеф и др.

Можете да видите новото шоу в Messenger, Messenger Rooms и в Instagram с функцията Watch Together, която позволява на приятелите ви да се включат заедно да гледат видеа в реално време с видео чатове.

На фона на всичко тоза Карди си партнира и с Reebok в нова колекция. Продуктът на Reebok x Карди Би позволява на всички да покажат дръзкия си личен стил и да останат безкомпромисно верни на себе си – точно както Карди.

Най-новото предложение от Reebok и Карди Би включва нова неонова комбинация от цветове на Club C Cardi и Cardi Coated Club C Double в светлоотразително зелено, динамично розово и бяло. Продуктът е достъпен от 5 февруари на сайта на Reebok, Foot Locker, Finish Line и Footaction.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *