Румънската супер звезда Инна продължава серията от успешни колаборации и е подготвила издаването на последни си сингъл „Uр“ с Шон Пол, един от най-обичаните и добре познатите артисти в света.

Ямайският денсхол певец и рапър Шон Пол връхлетя на глобалната музикална сцена в началото на 2000 с песни като „Get Busy“ от спечелилия награда Grammy албум „Dutty Rock“, както и „Temperature“.

Като един от първите представители на поп денсхол движението той се колаборира с Бионсе за „Baby Boy“, но също така и със Сиа, Clean Bandit и Фарел Уилямс. Неговият кратък албум от 2018 г. „Mad Love“ включва супер хитовете „No Lie“ с Дуа Липа и „Mad Love“ с Дейвид Гета и Беки Джи.


Инна издаде оригиналната си версия „Uр“ преди близо 2 месеца и вече има повече от 11 милиона гледания в YouTube и е на 68 място в глобалната класация на Shazam Global, на номер 6 в денс класацията на Shazam Dance, на 2 място в Shazam Romania, на #1 в Shazam Bulgaria, на 2 място в официалната класация по излъчване Bulgaria Top 100, 16 място в Shazam Turkey и на 20-то място в Shazam Russia.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *