Mеждународната суперзвезда Хаусер представr динамичния си нов сингъл и музикален видеоклип „Let’s Get Loud“.

Вълнуващият прочит на денс химна на Дженифър Лопес със звучни клаксони и хипнотични мелодии е най-новата песен от предстоящия солов албум на Хаусер “The Player”, който ще излезе на 16 септември.

Подобно на последните му песни „Livin’ La Vida Loca” и „Quizás, Quizás, Quizás” с участието на известната американска цигуларка Каролайн Кембъл, новото парче е пълно с енергия и майсторско звучене от царя на виолончелото.


Тази песен е изпълнена с толкова дух – с онази типична латино страст. Включихме много класически елементи, които няма да намерите в оригиналната версия“, казва Хаусер.

“The Player”, който се отличава с акомпанимент от Чешкия национален симфоничен оркестър, умело съчетава съвременните хитове с вечни класики в обичайния стил на Хаусер. В новата си колекция той отдава почит към стария Холивуд и класически рокендрол величия като Елвис Пресли и Дийн Мартин, които са вдъхновили голяма част от новия му стил.

След невероятния 10-годишен период като част от 2Cellos, музикантът започва нова ера като солов артист. Чрез The Player” той предстои да донесе нова вълна музика за виолончело на феновете си навсякъде по света, използвайки своите новаторски музикални умения и неустоима харизма.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.