От Parlophone Records с гордост обявяват музикалния съпровод към аплодирания от критиката предстоящ филм „Moonage Daydream” на Брет Морген.

„Moonage Daydream” показва живота и гениалността на Дейвид Бауи, един от най-плодотворните и влиятелни артисти на нашето време. 

Разказана чрез възвишени, калейдоскопични, невиждани досега кадри, изпълнения и музика, пълнометражната филмова одисея изследва творческото, музикално и духовно пътешествие на Бауи.


Филмът се води от собствения разказ на Дейвид Бауи и е първият официално одобрен филм за изпълнителя.

Придружаващият албум към „Moonage Daydream” включва песни от цялата кариера на Бауи и включва нечуван досега материал, уникални миксове, създадени за филма и това издание, заедно с диалози от самия Bowie.

Акцентите включват неиздавана досега колекция от „The Jean Genie / Love Me Do / The Jean Genie“, записана на живо на последния концерт на Ziggy Stardust в Hammersmith Odeon през 1973 г., с участието на Джеф Бек на китара. 

Други рядкости са ранната версия на любимата на Hunky Dory „Quicksand“ и неиздаваната досега версия на живо на „Rock ’n’ Roll With Me“ от легендарното „Soul Tour“ от 1974 г.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *