Глобалните суперзвезди Дейвид Гета и Биби Рекса обединиха сили в дългоочаквания нов сингъл „I’m Good (Blue)“, преработка на хита на Eiffel 65 от 1998 г. „Blue (Da Ba Dee)“.

„I’m Good (Blue)“ съчетава прочувствените вокали на Биби с еуфорични пиано акорди и заразителна денс енергия. Парчето вече е хит в TikTok с общо 130 000 създадени видеа и над 500 милиона гледания, както и в YouTube.

Рекса и Гета за първи път започнаха да работят по тази песен преди пет години и след като предизвикаха голямо онлайн вълнение, тя най-накрая е готова за официално издаване.


Сингълът следва плодотворна поредица от сингли на Гета, включително хитовата модерна преработка на „Satisfaction“ с Benny Benassi и разбиващото дансингите парче „Family Affair (Dance For Me)“, което е събрало над 10 милиона стрийма, откакто излезе на пазара.

Дейвид Гета продължава да доминира в поп света с последните хитове „Don’t You Worry“ с Black Eyed Peas и Шакира и получилият златен сертификат световен хит „Crazy What Love Can Do“, който вече надхвърли 150 милиона глобални стрийма и в момента е на пето място в класацията за сингли в Обединеното кралство.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.