Мултиплатиненият певец, композитор и продуцент, номинирани за награда Grammy – Чарли Пут, издаде дългоочаквания си трети студиен албум – „Charlie“. Албумът е продуциран изцяло от Пут.

В него той разкрива всички страни на своята личност, нарушавайки всяко правило и изразявайки своята уязвимост, увереност и чувство за хумор за първи път в кариерата си.

Албумът е придружен от най-нови видеоклип на Чарли към парчето „Loser“. Във видеото Пут се изправя срещу героите от стар холивудски уестърн.


Дългоочакваният албум е най-автентичната творба на Пут до момента. „Правя това от осем години, но в „Charlie“ най-накрая съм себе си“, споделя младата зведда. „Дълго време се опитвах да бъда „готиният тип“, но това беше просто замъглено парче стъкло за пред света. Сега стъклото е счупено. Няма прозорец. Можете да видите истинската ми същност.“

В целия албум Пут добавя хумористични моменти към искрено разказаните истории, вдъхновени от преживявания от живота и връзките му през последните няколко години. В резултат на своята уязвимост и автентичност той признава: „Това е моето истинско звучене. Албумът се превърна в най-личното ми произведение. Сякаш звукът се трансформира във физическо същество“.

Въпреки че феновете му са получили представа за предстоящия проект чрез TikTok, Пут представя 12 парчета, показващи еволюцията на „Charlie“, започвайки със завладяващото емоционално „That’s Hilarious“.

Включвайки своя хит сингъл „Light Switch”, Пут представи албума по забележителен начин. Сингълът получи златен сертификат за по-малко от шест месеца и доказа защо изпълнителят е един от най-последователните хитмейкъри в съвременната музикална индустрия.

Албумът също така включва хитовата колаборация „Left and Right“ (с участието на Чонг Чонг-гук от BTS), която се превърна в  най-успешния дебют на Пут в класациите, с над 400 милиона стриймвания и 214 милиона гледания на видеоклипа; размиващата границите на жанра “Smells Like Me”, която „UPROXX“ описва като „модерен поп и синт балада от 80-те” и „завладяващата” („Rolling Stone“) „I Don’t Think That I Like Her”, с участието на Травис Бейкър на барабаните .

Лирично свързвайки звуковото развитие на албума с нови парчета като „Loser” и „There’s A First Time For Everything”, Пут рисува обширната картина на себеосъществяването си. Завършвайки с „No More Drama“, той приключва историята, осъзнавайки: „Много се радвам, че най-накрая разбрах, че съм по-добре без теб“, подчертано от хипнотизиращите му високи тонове.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *