Twenty One Pilots обявиха детайли за глобалното си турне през 2021-2022 – “Takeøver Tour”. Новите дати започват от 21 септември, като Twenty One Pilots ще са няколко вечери в Денвър, Лос Анджелис, Чикаго, Бостън, Колъмбъс, Атланта и Лондон, ескалирайки във всеки град от изключителни и интимни клубни изпълнения до спектакли в пълни арени.

Отново ще имаме концерти. Не можех да си представя друга почивка като тази, която взехме преди Trench, но бяхме принудени. Завръщането на изпълненията на живо е нещо, което всички чакаме и нямаме търпение отново да ви видим“, коментира Джош Дън.

Новините за турнето следват скорошното издаване на новия албум на Twenty One Pilot – “Scaled And Icy”, който е наличен във всички стрийминг платформи и в изобилие от варианти на сайта на дуото. “Scaled And Icy” дебютира на No. 1 в топ класациите на Billboard Rock Albums и Alternative Albums, като се приземи и на No. 3 в “Billboard 200”, маркирайки най-голямата начална седмица за рок албум през 2021.


Новият запис е подчертан от открояващите се песни “Saturday”, “Choker” и водещия сингъл “Shy Away”, който в момента е на #1 в Alternative Radio за осма поредна седмица. Изкачвайки се до #1 във формата за само три седмици, “Shy Away” позиционира дуото в елитна група от изпълнители с няколко песни на #1 във формата за три седмици или по-малко, включително U2, R.E.M., The Cure, Linkin Park, Red Hot Chili Peppers и Foo Fighters.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *