Spice Girls планират световно турне през 2023 г., което ще завърши на фестивала в Гластънбъри, а Виктория Бекъм ще се присъедини към тях на сцената на фестивалната полянка Уърти Фарм.

Мел Си, Мел Би, Джери Хорнър (преди Халиуел) и Ема Бънтън са имали вече няколко срещи и се надяват да завършат поредицата от концерти с изпълнение на Pyramid Stage на емблематичния фестивал.

Именно там 47-годишната модна дизайнерка Виктория трябва се присъедини към тях, въпреки че не се е изявявала с групата от церемонията по закриването на Олимпийските игри в Лондон през 2012 г.


„Имаше неравности по пътя, особено що се отнася до Джери, но планът все още е световното турне на момичетата да продължи догодина. Идеята е то да започне през 2023 г. и да завърши на Гластънбъри. Виктория и преди е казвала, че ще свири с тях на фестивала. Така че това ще бъде идеалният начин да завършат турнето“, разказа източник от щаба на Spice Girls пред вестник „The Sun on Sunday”.

Смята се, че групата е отменила участието си в предстоящия концерт по случай платинения юбилей на кралица Елизабет II през юни тази година, тъй като всички имат различни ангажименти, които им пречат да се появят на сцената заедно.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *