Поради големия интерес към концерта на Фондацията в София – на 13 юли 2021 г., в парка на “Военна академия”, от днес в продажба се пуска допълнителна бройка билети за събитието.

Билетите ще са от всички ценови категории (от 25 до 45 лв., според мястото), и ще се продават в системата на Ticketportal.bg и техните партньори – бензиностанции OMV, Office1Superstore, Билетен център НДК, билетна каса на зала “Арена Армеец”, книжарници Booktrading.

На 13 юли, вторник, супергрупата ще представи за първи път в София новия си проект – “Големите БГ рок гласове”, в който гост-вокалисти ще бъдат Звезди от Ахат, Наско от Б.Т.Р. и Славин Славчев. Те, заедно с водещите вокали на Дoни и Кирил Маричков от Фондацията, ще подарят на феновете страхотна колаборация между гласове и чудесно, приятелско настроение.


Гласовете им ще подчертаят още повече красотата на песните в сет-листа за концерта, който включва едни от най-любимите, емблематични и неостаряващи български парчета.

Публиката в парка на “Военна академия” ще се наслади на живо на „Черната овца“, „Няма връщане назад“, „Вкусът на времето“, “Пак ще се прегърнем”, “Страхотен ден” и още много други, все така актуални и днес, български песни.

Концертът в София на 13 юли е с начало 20:30 часа и е част от лятното турне на Фондацията, a Дони, Кирил Маричков, Иван Лечев, Славчо Николов и Венко Поромански споделят, че нямат търпение да се срещнат с феновете си.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *