Евтини самолетни билети

Запази датите 16 и 17 юли, когато Icicle (NL) и Dusty Donuts (GER) ще направят Vola Open Air ’21 настина незабравимо изживяване!

Керана и космонавтите, Downshift Collective, KOPRIVA, Kurt Kolev, Ropotamo Co, High Roll и още от най-добрите диджеи също ще са там за теб!

Приготви палатката и вземи билети за цялата компания, защото четворният фестивален билет сега е само 110 лв. Поръчай го директно в сайта на феста и запази своето Vola канче (само за 12 лв.!), с което ще вземеш любимите си напитки с отстъпка, а и ще съхраниш природата по-чиста.


Освен за дълги нощи с танци и некомерсиална музика, организаторите са се погрижили и за изпълнена със забавления дневна програма. На фестивала тази година гостува Mini Art Foundation (Галина Рьом-Рьойбек, Михаил Райчев, Гео Калев), които ще направят дните вълнуващи както за малките, така и за по-големите почитатели.

Със своите работилници и представления, те ще те отведат сред необятните ширини на цирковото изкуство. Жонглиране, акробатика, слак-лайн, социален цирк и още пъстри предложения ще те очакват на върха.

Ще може да се включиш и в традиционната за фестивала работилница за графити, където ще срещнеш свежи съучастници, с които пъстро да вплетеш хубави емоции със спрей в ръка. Ако пък предпочиташ да си по-скоро наблюдател, то базарчето с ръчно изработени красоти е точно за теб. Сутрините задължително са посветени на волна йога с Яна, а вечерите – на Hip-Hop филмови прожекции и Open stage Impro изпълнения.

Информация за транспорта и други подробности около фестивала може да следиш на Facebook страницата, както и на сайта volaopenair.com. Деца до 14 години влизат безплатно, но задължително с попълнена декларация и придружаващ ги родител или настойник. Непълнолетни лица над 14 г. ще могат да влязат с пълнолетен придружител и декларация, която може да намериш на сайта на фестивала.

Ще се видим съвсем скоро на Vola Open Air ’21, за да си подарим заслужено добро лятно настроение с много качествена музика и добра компания!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.