Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени (Еко, Стунджи, Иван Лечев и Миро Иванов) са в трескава подготовка за старта на летния сезон на открито в София.

Музикантите имат редица концерти из страната, но първата среща с почитателите им в столицата ще се състои на 28 май 2022 г. на лятна сцена Арена София в парк Борисова градина.

Концертът ще включва най-известните и познати хитове на Стефан и компания, както и песни от миналогодишния албум „Жълт код“. Наскоро бе пуснато и завладяващото видео към песента “Там да сияе то”.


Както всяка изява на петимата музиканти, тази също ще е заредена с много емоции, песни и танци! Публиката ще има възможност да се подкрепи с храни и напитки от специално обособените барове, организирани от домакините от Арена София.

За настроението на публиката преди стъпването на сцената на Стефан и компания ще се погрижи DJ VaGro. Утвърденият български диджей Васко Громков е известен и като изпълнител, поет, актьор, промоутър, пиар, радио и ТВ водещ.

Билетите за концерта на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, който се организира от BGTSC, съвместно с Loud Concerts, са в продажба в мрежата на Eventim и Bilet.bg. Цената на билет е 30 лева, а на 28 май ще бъде 35 лева.

Бихме искали да напомним, че ако имате закупени билети за отложения концерт от 9 септември миналата година, можете да ги използвате без презаверка за настоящата дата.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *