Дългоочакваният концерт на Hooverphonic променя локацията си и ще се състои в зала 3 на НДК на 25 май 2022.

Събитието беше планирано за 9 октомври 2021 в зала “Универсиада”, но белгийската формация го отложи заради влошената пандемична обстановка в Европа.

Това ще е третото гостуване на формацията в България, като този път белгийците се завръщат у нас с емблематичната Гейке Арнарт, изпълнителка на тоталния хит от 90-те “Mad About You”.


„Какъв по-добър начин да отпразнуваме 20-тата годишнина на „Mad About You“ от ново концертно турне и неочаквано завръщане на Гейке Арнарт“, пише в официалния сайт на формацията. От триото обещават по нещо за всеки фен, микс между стари и нови тракове и изненади, в концерт, който не бива да пропускате.

Повече от двайсет години след появата на групата и заявката за характерен и автентичен саунд, музиката на Hooverphonic звучи актуално и смислено. Hooverphonic e група, която не обича да върви по утъпкани пътеки. Формацията изгражда свое собствено, уникално и разпознаваемо звучене.

Продуцентът и композитор Алекс Кариер и китариста Реймънт Грийтс са гръбнака на бандата от ден първи на нейното създаване. Много от песните им са част от музиката към значими филми и телевизионни продукции като „Открадната красота“, „Знам какво направи миналото лято“, „Постоянен мрак“, „Местопрестъплението“, „Антураж“, „Никита“, „Забравени досиета“, успешната поредица на Netflix „Академия Чадър“.

През годините Hooverphonic са работили с редица уникални и талантливи вокалисти, но от есента на 2020 в състава им се завръща емблематичната Гейге Арнарт. Hooverphonic продължават с турнетата си в целия свят и градят репутация на солидна лайв група с хитове като „2Wicky“, „Eden“, „Mad About You“, „Anger Never Dies“, „Amalfi“, „Badaboum“ и „Romantic“. В сетлиста на предстоящия им концерт, освен големите им хитове, са включени песни от третия им албум “The Magnificent Tree“.

Организаторите на концерта в София – Real Sound Rental, напомнят, че билетите, закупени за обявения на 9 октомври концерт в зала “Универсиада”, София, ще важат без презаверка за 25 май в Зала 3 НДК.

Билетите за новото събитие вече са в продажба в мрежата на Eventim на цена 60 лв. Събитието ще се състои при спазване на актуалните към момента на провеждането му противоепедемични мерки.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *