Супергрупата Фондацията стартира ново турне под надслов “Фондацията празнува Щурците на 55 г.”. То беше обявено по време на големия концерт на бандата, на 31 март, пред препълнената с фенове зала 1 на НДК.

В турнето „Фондацията празнува Щурците на 55 г.” на сцената ще стъпят легендарните Валди Тотев и Георги Марков, които ще се присъединят към Кирил Маричков и останалите членове на Фондацията – Дони, Иван Лечев, Славчо Николов и Венко Поромански. Всички те ще изпълнят заедно най-големите хитове на знаменитата група.

За първи път от 5 години насам Щурците ще бъдат заедно на една сцена. Музикантите от Фондацията обещават неповторимо изживяване за всички по време на концертите, а турнето ще продължи само до края на 2022 г.


Фондацията празнува Щурците на 55 години с национално турне

Супермузикантите ще свирят първо в Русе – на 6 май, следва Варна, “Летен Театър” – на 10 юни, Бургас, “Летен Театър” – на 21 юли, Тутракан – на 28 юли, Пловдив, “Античен Театър” – на 5 август и Созопол, в рамките на “Аполония” – на 4 септември.

Дали това ще е сбогуването на Щурците с публиката, само историята ще покаже.

Билети вече можете да намерите в системата на Ticketportal.bg, книжарници Booktarding, Office1superstore и бензиностанции OMV в цялата страна.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.