Никол Паласчева, която грабна сърцата на публика и жури в италианския X Factor, вече е на стъпка от финалите в шоуто.

С брилянтно изпълнение в четвъртък вечерта, 16-годишната българка си осигури място сред 12-те крайни участници в реалитито и шанс да бъде сред първите трима финалисти.

Nika Paris, както я наричат в Италия, продължи напред, интерпретирайки песен на „френския Висоцки“ – Серж Генсбур (Serge Gainsbourg). След положителния отзвук от участието ѝ, Никол вече е сигурен изпълнител в големите концерти на живо, които стартират от 28 октомври.


С този успех Никол Паласчева е не само едно от единствените две момичета, сред 12-те одобрени участници в актуалното издание на шоуто, но и единствената чужденка, в 15 годишната история на X Factor Италия, която достига до концертите на живо.

За момента Ника се чувства превъзходно, много е спокойна и сигурна в себе си“, споделя музикалният ментор на младата изпълнителка – Дарияна Куманова. „Допълнителен стимул ѝ дава това, че зрителите много я харесват. Само в TikTok тя има над 1 700 000 гледания на нейните участия в X Factor, като с този резултат реално е на първо място сред всички нейни конкуренти в предаването.“

Следващата очаквана дата за нашето момиче е 28 октомври, когато Никол ще изпълни и първата своя авторска песен, на живо в Италия.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *