Безспорно повечето жени мечтаят мъжът да не забрави прекараната с тях нощ.

Разбира се, всяка дама може да се усъвършенства по свой собствен начин, но ние можем да предложим 5 изпитани начина, с които той никога да не забрави приключението в леглото. 

Няма да крием, някои от идеите ще можете да откриете в секс магазин и шоп. Независимо дали искате да възобновите страстта помежду си, или искате да впечатлите новия си партньор, тези няколко хрумвания ще влязат в полза на всяка дама. 


Сменете позата и бъдете доминантна

Понякога мъжете искат да бъдат доминантните в леглото, но понякога предпочитат дамите да бъдат по-активни в любовната игра. Не залагайте единствено на стандартната мисионерска поза. Спокойно можете да вземете нещата във ваши ръце и да го яхнете. Много представители на мъжкия пол предпочитат да са отдолу, защото позата открива пред тях много по-голяма част от красивите ви женски форми.

Експериментирайте и опитайте нещо ново

Няма значение дали сте заедно от години, или само от месец-два. Със сигурност сте имали време да си поговорите кой какво е пробвал досега в секса – вибратори, мастурбатори, пози, различни места или секс кукли

Каквото и да сте обсъдили досега, със сигурност има нещо, което е ново и за двама ви. А и на пазара има достатъчно голямо разнообразие от играчки, с които да експериментирате. Ако пък той ви е споделил, че много би искал да опита нещо определено, също можете да го изпробвате и да го изненадате приятно. Каквото и да решите, ако изберете нещо ново, със сигурност няма да забрави бурната нощ.

Говорете му секси

Мъжете не обичат само скромните и тихи жени. Те много често искат нежния пол да бъде по-секси и дори по-груб в изказванията си. Страстната вечер в леглото е чудесна възможност да покажете колко секси и съблазнително можете да му говорите. Не забравяйте и всички начини, по които той обича да се обръщате към него. А и играта с думи може да бъде много възбуждаща, особено ако сте му вързали ръцете или очите.

Изберете си еротично бельо

Да облечете еротично бельо за някои представители на силния пол означава много. Можете да го изберете заедно или пък да го изненадате с нещо по ваш вкус. Еротичното бельо със сигурност ще му направи впечатление, особено след дълъг и тежък ден на работа. В специализираните секс магазини можете да откриете голямо разнообразие от облекло за ролеви игри и секси бельо, с което да направите вечерта по-бурна и незабравима.

Посетете заедно секс шоп

Ако сте от двойките, които обичат да споделят повечето моменти заедно, можете да посетите заедно секс шоп и да си изберете секс играчки, вибратори и мастурбатори, с които да се забавлявате. В такъв случай ще бъдете сигурни, че направеният избор е желан и от двама ви, както и че с каквото и да експериментирате, няма да бъде против волята на другия.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *