След почти двумесечно участие в най-популярния музикален формат, 16-годишната Никол Паласчева напусна X Factor Италия. Българката, която е първата чужденка с такъв успех в италианското предаване беше изпратена с обожание от публиката. Аплодисментите продължиха и в профилите в социалните медии на шоуто, където публикациите за нея събраха най-много коментари и харесвания.

В последния епизод на X Factor Nika Paris изпълни своята авторска песен “No Limit”. След брилянтното ѝ представяне българката продължи напред, но напусна предаването при второто ѝ участие за вечерта, когато изпя „Don’t Start Now“ на Дуа Липа. Припомняме, че неведнъж Никол беше сравнявана със супер популярната Липа, а съдията в шоуто Мика, дори ѝ предрече кариера като на британската супер звезда.

„За мен всичко това беше изключително преживяване“, сподели Nika Paris след предаването. „Радвам се, че имах възможността да се запозная и с Ед Шийран, който беше част от последния лайф. Радвам се, че след тази голяма риалити емоция за мен сега следва истинската реална работа“.


Никол и музикалният ѝ ментор Дарияна Куманова не скриха, че вече са получили поредица предложения от мениджъри, продуценти и артисти, които желаят да създадат съвместни проекти.

„Още е рано да се спрем на конкретна идея“, допълни Дарияна. „Все пак сега е време да се зарадваме на успеха на Никол, да отдъхнем от голямото напрежение и да се подготвим за финала на предаването на 9 декември, за който Nika е официално поканена.“

16-годишната българка засега ще остане в Италия, за да може зрителите на най-популярното музикално предаване да я видят и в последния ден на шоуто, но докато това се случи може да сте винаги с нея
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *