След осем незабравими сезона, уникалното за българския телевизионен ефир музикално шоу “Гласът на България” по bTV, отново се впуска в търсене на музикални таланти.

Записванията за кастингите за новия, девети сезон текат на официалния сайт на предаването. Първият кастинг на живо е на 8 април в София. Следват Варна и Пловдив.

А ето и пълния списък с датите за прослушванията на живо по градове, които са с начален час 9:00 ч.


Гласът на България

8, 16 и 17 април – София, хотел „Хемус“
10 април – Варна, хотел „Амирал“
12 април – Пловдив, хотел “Експо”

До този момент има записани кандидати от цяла Европа – чужденци и българи живеещи в чужбина. Има много млади и модерно звучащи гласове“, издават от bTV.

Очакваме да чуем новия „глас на България“, споделя дни преди прослушванията на живо и Борислав Бояджиев-Борче, който е музикален продуцент на шоуто. В бенда по традиция ще свирят едни от най-добрите български музиканти – Ангел Дюлгеров (китара), Калин Жечев (пиано), Стефан Стефанов (пиано), Александър Обретенов (бас) и Борислав Бояджиев-Борче (барабани).

Гласът на България

Желаещите да премерят сили в музикалната надпревара и да бъдат следващия “глас на България” могат да попълнят предварително електронния формуляр от сайта. Всички са добре дошли да се явят и директно на предварителните прослушвания в някой от дните на тяхното провеждане, като регистрация в системата ще може да се направи и на място.

Гласът на изпълнителите остава единственият критерий, по който те ще бъдат първоначално селектирани, като няма стилово или възрастово ограничение за кандидатите. Безценна е възможността пред всеки от тях да стъпи на голямата сцената на шоуто заедно с едни от най-добрите музиканти в България.

Наградата от 50 000 лв. и титлата „Гласът на България“ за 2022 г. очакват следващия си притежател, а стъпката към тях е само една – предстоящите кастинги.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *