Финалистите в „Гласът на България“ записаха и представиха премиерно в неделя след епизода, чисто новата си обща акапелна коледна песен и празнично видео към нея.

Песента е специален поздрав за зрителите, слушателите и онлайн потребителите на bTV, а озарените и усмихнати лица на 12-е финалисти ще носят страхотно настроение в домовете им, в дните преди Коледа.

Традицията, финалистите във всеки сезон на шоуто да записват обща, специална песен – отново е спазена, като за първи път тази година, тя е авторска и коледна.


Вижте тук коледната песен на финалистите в сезон 8 на „Гласът на България“

Музиката и аранжиментът, който е почти изцяло вокален, са дело на Борислав Бояджиев – Борче – музикален продуцент на „Гласът на България“, а текстът е на Христо Раянов, който е част от екипа на сценаристите в bTV.

Много се зарадвах, когато bTV ме потърси с покана да напиша специална коледна песен за финалистите този сезон“, споделя развълнувано Борислав Бояджиев – Борче. „Те са изключително талантливи и по всякакъв начин заслужават да имат и да пеят своя авторска музика. Искрено се надявам и им пожелавам тази песен да е само началото за тях и да имат още много авторски песни на български език. Нека да създадат много стойностна музика и хитове, които да останат във времето и в съзнанието на хората“, пожела им още той.

Тази неделя, 5 декември, предстоят и първите крос битки в историята на „Гласът на България“, а в тях един срещу друг на живо ще се изправят участниците от четирите отбора – на Любо Киров, Галена, DARA и Мастър Иван Лечев.

Това ще бъде първият лайв концерт за този сезон, преди големия финал, а конкуренцията на сцената ще е наистина голяма. В този епизод, за първи път, зрителите ще могат да подкрепят своите любимци, като гласуват за тях.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *