Последният сингъл на ALI Bliss + Blasphemy става част от актуалната кампания на международната организация за защита на животните „Четири лапи“.

Развилият се вихрено в медиите и социалните мрежи призив „Красивото за нас е ужасяващо за тях“ вече има и емоционално видео, което достойно се допълва от песента на алтернативната бг банда.

ALI подаряват песента си „Bliss + Blasphemy” на кампанията не само заради чиста човешка емпатия и очевидната игра на думи в заглавието на песента и слогана на кампанията. Но и заради категоричната вяра на момчетата от бандата, че за степента на цивилизованост в едно общество се съди най-вече по начина, по който то се отнася към най-слабите.


„Едновременно чест и гражданска мисия е да бъдем част от кампанията, с която се дава глас на безгласните“, допълват от групата. АLI споделят още, че и следващият им сингъл, който предстои да излезе в началото на следващата година, има за фокус социален елемент.

Актуалната инициатива на фондация „Четири лапи“ „Красивото за нас е ужасяващо за тях“ е фокусирана върху отговорното честване на коледните и новогодишните празници и ефекта, който пиротехническите средства имат върху домашните любимци и бездомните животни.

Зрелищното шоу с фойерверки носи мимолетно удоволствие, но може да причини трайна вреда на животинките.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *