Дамското трио VIVA представи новата си песен. „Сама“ е балада, в брилянтно вокално съчетание на трите различни тембъра на момичетата, под красивите звуци на пиано (Ясен Велчев) и щрайх квартет.

Песента „Сама“ е за усещането, когато знаем, че другият ще бъде по-щастлив без нас. За онзи момент, когато искаме да съхраним прекрасните мигове, но те остават само в спомени…

Автор на музиката е Славчо Николов от Б.Т.Р., текстът е на Яна Николова, по аранжимента са работили Славчо Николов и Алекс Нушев. 


Клипът, с режисьор Боян Карамфилов е заснет в концертната зала, в стила на барока на Централен военен клуб, със стилните и изящни визии на момичетата.

VIVA изпращат година, наситена с много самостоятелни концерти на големи и клубни сцени, участия в български и международни фестивали, съвместни концерти с техните ментори и приятели Б.Т.Р.  

В разнообразния им репертоар са включени авторските им песни „Птица в клетка“, „Тръгвам бавно“, „ Дива река“, „Неон“, „Супернова“, „Коледа“, кавъри на популярни български и световни хитове в нов аранжимент, както и удивителни акапелни изпълнения.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *