Tri O Five се завръщат в своя уникален, оригинален състав с чисто новия си сингъл „Dr. Ferguson“. Групата се завръща и към активна музикална дейност след 8 годишна пауза.

Десислав Иванов (Desso), Антони Рикев (WahTony), Илин Гривишки (Dj ilko) и Майкъл Флеминг aka Lexus са готови отново да поставят в центъра на клубния живот типичното си грууви звучене и фънкът като начин на живот. 

Момчетата определят новия сингъл на групата като: „страхотен трак, със специално внимание към музиката като олицетворение на заряда, който изпитваме от самата нея“.


Първоначално „Dr. Ferguson“ се появява в много сурова форма и предизвиква Tri O Five да започнат работа по проекта. Белослава, с която Тони Рикев работи от дълго време, чува песента и се включва с необходимия вокален щрих, за да достигне „Dr Ferguson“ съвършен финален вид.

Текстът на песента е на Майкъл Флеминг; музиката – на Tri O Five; аранжиментът – на Тони Рикев.

„Dr Ferguson“ е стартов сингъл към голямото завръщане на Tri O Five. В предстоящите месеци се очаква да излязат още „305 идеи“, които да бъдат облечени в звук, визия и стил в уникален музикален размах. 

Дълго време обмисляхме намерението си да възродим Tri O Five в пълния си оригинален състав. Всъщност изолацията по време на пандемия сякаш даде мотор на тази голяма стъпка. Основният ни мотив да продължаваме да правим това което обичаме е, разбира се, музиката. Показваме удоволствието и любовта към живота чрез нея”, споделя WahTony.

След период на житейско преосмисляне и порастване решихме да се съберем, но далеч не за сметка на личните ни ангажименти и собствени страсти. Аз се занимавам с мениджмънт, Майкъл-с актьорство, Илко е активен DJ, Тони работи върху собствени проекти и с различни артисти, като Белослава например“, добавя Десислав Иванов.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *