Българският продуцент STANI дава още една силна заявка за световен хит с най-новия си проект, озаглавен „Losing My Control“.

Видеото към песента вече достигна над 1 милион гледания, а най-голям интерес проявяват меломаните от САЩ, Франция, Германия, Великобритания, Мексико, Италия, Испания, Полша, Турция, Бразилия, Русия, Канада, Нидерландия и Гърция.

Ситуацията, предизвикана от Ковид-19 ме мотивира да творя и да инвестирам повече. Избрах това да не спирам и да продължавам да работя, а резултатите са вече видими. Щастлив съм, че и този проект се възприема добре от слушателите. Започваме и разпространение в международни групи радиа. Вярвам, че най-доброто тепърва предстои“, споделя продуцентът STANI.


Освен в България, STANI активно работи и в Дания, където живее през по-голямата част от времето в последните години. Именно там завършва две училища за звуков инженер и продуцент, като по време на следването си има възможност да черпи опит от големи професионалисти, сред които и един от продуцентите на ABBA.

Сред най-известните му сингли в Дания е „Safe Beside Of You (All Your Love)“, който получи признание в Gaffa – най-голямото музикално списание, разпространявано в Дания, Швеция и Норвегия.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.