Славин Славчев и Тихомир Василев от бившата група Julian’s Laughter се събраха отново, за да напишат песента „Летни спомени“ за младата и талантлива Елица Узунова.

До 2019 г. Славин и Тихомир си партнират в рок-групата Julian’s Laughter. Пленени от таланта и ентусиазма на един обещаващ млад изпълнител, те решават, че отново е време да създадат нещо заедно.

Двамата участват в аранжимента на песента, Славин написва текста, а Тихомир е автор на музиката и видеото към нея. Елица пък, освен че пее страхотно, е избрана и за Дете на годината за 2020 г. (благотворителна инициатива на сдружение „Оренда“). Печели и наградата „Герой на децата“ със „Златна ябълка“ за 2021 г. (награди на Националната мрежа за децата).


Това обаче съвсем не са единствените постижения на малкото талантливо момиче. От 2016 г. досега, тя се явява и печели първи места от множество наши и международни певчески конкурси. През 2021 г. записва песента „Дари обич“ заедно с Орлин Павлов, Етиен Леви, Маги Джанаварова, Тони, Преслава Пейчева и Рафаел Пашамов. Тя се превръща в Национална благотворителна кампания за изоставени деца от 0 до 6 г.

Освен че пее, Елица свири на пиано, посещава уроци по солфеж. Тренира художествена гимнастика и тенис на маса. Хобито ѝ е да чете книги и рисува, а в момента пише своята първа книга.

Отправната точка за проекта “Летни спомени” се появява първо в главата на Тихомир, след като се запознава с Ели. Истински вдъхновен той споделя идеята си със Славин, който пък през последната година и половина прави своите първи професионални стъпки в сферата на музикалното продуциране и аудио обработката. Елица се влюбва в парчето от първото слушане, а останалото е плод на една няколко часова звукозаписна сесия и много смях и танци.

“Радвам се, че с Ели поставяме едно ново начало, защото вярвам, че бъдещето крие много интересни неща за нея”, споделя Тихомир Василев. Славин добавя: „Да се работи с Ели е удоволствие. Тя е изключително трудолюбива, всеотдайна е и умело управлява своя талант.“
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *