След като създаде хита си „Salty“ с двама от най-утвърдените българи зад Океана – Илияна Недялкова и Kan Wakan, Рут Колева преоблече парчето си в чисто нов денс звук, заедно с продуцентското дуо Фабрицио Паризи & The Editor.

Тандемът, вкарал цели 6 песни само за 3 години в MTV, напълно преобрази песента и то само месец след премиерата ѝ. До момента „Salty“ жъне истински успехи като стана №1 в еърплей класацията за българска музика и е под №4 в официалния чарт България Топ 100, в който се конкурира с цялата световна продукция, излъчвана у нас.

Мощен денс бийт с честота на сърдечен ритъм и тайнствен мъжки вокал, партнират на Рут в ремикса на „Salty“, дело на Фабрицио Паризи & The Editor. Двамата продуценти използват дългогодишния си опит и тотален усет към хитово звучене, за да начертаят пътя на песента към най-големите клубове не само у нас, но и по цял свят. Техни парчета озвучават нощите на Ибиса, най-големите клубове в Турция, Мароко, Италия и т.н. Почти няма точка от земното кълбо, където песните им да не получават ефир и публика.


Комбинацията между продуценти с репутация без географски граници и изключително силния проект „Salty“ на Рут Колева, който за броени дни се превърна в третото най-търсено българско парче в Shazam у нас, беше включено в над 400 плейлисти, включително официални селекции на Spotify и Apple Music, и получи възторжени ревюта в чуждестранни медии, е силна заявка за високо качество без компромиси. Такова, каквото Рут Колева, Фабрицио Паризи и The Editor винаги са предоставяли.

Оригиналът на песента направи своята премиера на 19 март 2021 г., вдъхновен от месеца на жените. Продуцент на проекта е космополитният Георги Линев – Kan Wakan. Музиката е създадена от българската гордост в американския музикален шоубизнес – Илияна Недялкова, композирала, заедно със Зейн великолепната „Entertainer“.

Видеото към песента е дело на режисьора Георги Манов, върху чиято работа стъпва и клипът на ремикса на Фабрицио Паризи & The Editor, великолепно преработен от Господин Господинов (Гепи).
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *