Евтини самолетни билети

Прея представи новия си сингъл “Цяла нощ”. С песента младата изпълнителка иска да пренесе слушателите в един свят на безкрайно лято, незабравими спомени и нестихващи емоции, където времето е размито.

Сюжетът на клипа разказва как лирическата героиня открива магическите си женски сили и с тяхна помощ успява да спечели сърцето на любимото си момче. Под влиянието на любовната магия, двамата се впускат в безкрайни приключения, над които времето няма власт.

Видеото към песента е заснето на няколко различни локации в град Варна. Снимките са продължили буквално „Цяла нощ“, а за Прея това е един от най-вълнуващите проекти, които е продуцирала.


“Чувствам се в свой води, докато творя. Тази песен се роди измежду други задачи, но толкова бързо и органично. С Денис Попстоев си разменихме няколко файла и заедно създадохме “Цяла нощ”. Беше около края на месец юни и си казахме, че трябва да излезе веднага! И много бързо организирахме постпродукция, снимане на клип и ето, че целият продукт е факт”, споделя Прея.

Творческата концепция зад клипа е създадена от Иван Горанов и Прея, а ко-режисьор и оператор е Христин.

След малко повече от месец, на 22 септември, Прея ще отпразнува своя рожден ден с концерт на живо в „Кино Кабана“. Младата изпълнителка е подготвила много изненади и подаръци за гостите на събитието, а на сцената с нея ще излязат артисти, с които тя си е колаборирала през годините.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.