Мила Роберт представи новата си песен – „Боклук“. Това е и първата написана песен за дебютния ѝ албум „Еготрип“, започната в Скопие през 2018 г., и довършена в София през 2020.

Музикалната продукция за пореден път е на Явор Карагитлиев, а текстът е на самата Мила. Песента разказва за пиянските грешки, сладките смешки и нощните въртележки.

„По истински случай е. Мой много близък приятел, който по това време много обичаше да хойка, имаше много ревнива приятелка и с право. С този мой приятел много се обичаме (и до ден днешен) и една вечер стана каквото стана – имахме проблеми заради непристойно пиянско поведение. Няма да давам детайли, все пак съм дама, но бяхме сгафили. Моят мъж дето е веднъж недоволен, неговото добро момиче хвърля чаши… а, бе голяма беля“, споделя Мила в закачливия си стил.


Видеото е заснето на трета буна във Варна, режисьор отново е Жоро Пеев, а оператор – Иван Христов. Няколко дни преди снимките Мила Роберт пуска стори в Instagram, че ще снима клип – и който иска да дойде. В деня на снимките се появяват много млади хора, които нямат търпение да се включат в снимачния процес.

Искахме просто да си комуникират един с друг и да им е приятно. Мисля, че така и стана. Надявам се да е добър спомен за тях, за мен със сигурност е“, пояснява певицата.

Албумът „Еготрип“ е писан в последните две години, но най-динамичният работен процес над него е бил това лято 2020 на село. Мила и един от най-близките и приятели (както и лоялен музикален продуцент) – Явор Карагитлиев, работят всеки ден по песните в жегата и в края на деня влизат в надуваем басейн да гледат залеза.

„Еготрип“ се състои от 13 песни и е доста биографичен, защото всяка една от песните разказва за аспекти от живота на Мила, а и не само – този албум се опитва да капсулира времето, в което живеем сега, търсенията на един човек и вечната нужда от любов и щастлив край.

Албумът „Еготрип“ можете да слушате във всички дигитални платформи, а следващия сингъл от него ще излезе за Свети Валентин.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *