Малко след премиерата на първия сингъл от предстоящия си нов албум, Любо Киров представя и видеото към “Целуни ме“ – сюрреалистичен разказ за отношенията между двама души, където целувката е едновременно истински копнеж и липсващ елемент.

Клипът е по идея и сценарий на самия Любо, режисьор е Людмил Августинов, а в главните роли влизат двама от най-талантливите млади български актьори – Боян Арсов и Стефания Кочева, които оставят зрителят да гадае кой от двамата е реален и кой вече не съществува в живота на другия.

Поради огромния интерес към предстоящия концерт на Любо Киров в Античен театър Пловдив на 15 май, който бе разпродаден в рамките на само 6 дни, обичаният български изпълнител обяви и дати за национално турне през юни и август.


Любо Киров

То ще стартира в София на 4 юни и ще премине през Пловдив, Варна и Бургас, като в някои от градовете ще има по 2 дати. По време на концертите Любо ще представи част от песните от предстоящия си албум, който ще излезе тази есен, както и най-големите си хитове.

Дати за големите концерти от турнето на Любо Киров:
04.06 / София / Sofia Live Club
05.06 / София / Sofia Live Club
15.06 / Пловдив / Античен Театър
21.06 / Пловдив / Античен Театър
16.08 / Бургас / Летен Театър
18.08 / Варна / Летен Театър
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *