Само един истински мъж може да прави смели неща. Като това да признае грешка и да се извини на половинката си с песен!

Е, когато си безумно талантлив, също толкова очарователен и се казваш Иван Радуловски, нещата май се получават лесно.

В своето голямо музикално завръщане Иван споделя, че „Не мога да спра“ е вдъхновена от реални събития и посветена на един човек- неговото момиче, с което са заедно вече три години.


По време на локдауна имахме проблеми с половинката“, разкрива изпълнителят. „Но след като си представих какво би било да съм без нея, текстът сякаш сам се написа. Тази песен е моето извинение.“

„Какво ще стане ако съм без теб? Пропуснах шанса да те обичам“ – лирическият герой в „Не мога да спра“ решава подобни казуси, като всяка негова дума е написана от реалния Иван. Също той – Иван Радуловски, пише и музиката към песента и влиза в кожата на героя в зрелищния клип.

Екипът на Стефан Маринов и Buddubbaz Tape Company са „виновни“ за страхотните кадри, заснети в нощна София, а аранжиментът остава в ръцете на Светлин Къслев.

„Не мога да спра“ е стартовата песен, с която Иван Радуловски гарантира своето стабилно завръщане на музикалната сцена. Изпълнителят, който сам пише своите песни, издава, че подготвя още три авторски проекта, които вече са на финалната музикална права.

Попадането му отново в светлината на прожекторите със сигурност ще е голяма новина за неговата армия от фенове, която избухна след втория сезон на Х Factor. Иван беше една от най-ярките звезди в шоуто през 2013 г., а две години по-късно пусна първия си авторски сингъл „Двойна доза“. Последва „Готов да започна“ и логичното продължение с актуалното „Не мога да спра“.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *