Задават се празнични дни! Топли и семейни или щури и приятелски… едно е сигурно – краят на декември е време за любими хора!

В оставащите дни до Бъдни вечер, Коледа и Нова година музикалният портал © Меломан.бг и електронното списание © 10-те най ви канят да станете част от магията на празника.

Изпратете ни есе с най-искреното пожелание към човека, който най-много го заслужава. Вложете всички свои литературни умения, напишете най-милите думи, изберете любимата му песен и бъдете готови за страхотен подарък – за вас или заслужилия най-топлите ви пожелания.


За Коледа ти пожелавам...

В навечерието на Коледа, на 23 декември, 10 от всички участвали ще спечелят страхотен комплект за ръце и тяло Baylis & Harding „Sweet Mandarin & Grapefruit“ – за перфектно нежна и мека кожа, с приятен свеж аромат и практичен дозатор.

На 24 декември 10-те най-добри пожелания, изпратени с любов от вас, ще намерят специално място в електронното списание © 10-те най, за да направим заедно празника незабравим.

Напишете най-милите думи, изберете най-подходящта песен за празника, попълнете формата за регистрация до 10 часа на 23 декември и бъдете готови за награда. Успех!

Играта приключи!
Свързани: