През впечатляващата 100-годишна история на Дисни, приказните им анимационни филми са ни отвеждали на всевъзможни фантастични и удивителни места. Но нито едно от тях досега не е било толкова необикновено и странно, колкото последното приключение на студиото – „Чуден свят“.

На 25 ноември, само в кината, се отправяме към този уникален, изтъкан от безброй мистерии свят, където ни очаква спиращо дъха пътешествие отвъд границите на нашето въображение.

„Чуден свят“ ни запознава с легендарното семейство изследователи Клейд, които се озовават дълбоко в непознатите и неизследвани територии на поразителен подземен свят. Заедно с едно палаво мекотело, трикрако куче и куп хищни същества, семейството се бори с дебнещите отвсякъде опасности, за да намери път към дома, но за целта първо, трябва да намерят сили да превъзмогнат собствените си различия и недостатъци…


Вдъхновен от редица класически филми и истории от изключително популярните авантюристични и фантастични pulp-издания от първата половина на XX век, „Чуден свят“ представя оригинална и забавна алегория за чудесата и странностите на нашата собствена Земя и отношенията ни с най-близките ни, но понякога ужасно чужди нам хора, които наричаме семейство.

Режисьор на „Чуден свят“ е носителят на „Оскар“ Дон Хол (Героичната шесторка, Рая и последният дракон), а сърежисьор и сценарист е „Ани“ Куи Нгуен (Рая и последният дракон). Продуцент е Рой Конли (Планетата на съкровищата, Рапунцел и разбойникът).

Чуден свят

Откриваме магията на „Чуден свят“ от 25 ноември само в кината и 4DX, а в дните преди премиерата © Меломан.бг • Музиката на твоя живот ви даде шанс да спечелите страхотни подаръци от филма – несесер със стикери, торба и тефтер от филма „Чуден свят“.

Въпросът беше: Създателите на „Чуден свят“ стоят и зад един от най-големите хитове на Дисни от 2021 г., носител на „Оскар“ за най-добър пълнометражен анимационен филм. Кой е той?

Верният отговор: „Енканто“.

Оригиналният комплект несесер със стикери, торба и тефтер от филма „Чуден свят“ печели Доника Стефанова от гр. Варна.

Благодарим на всички участници и честито на печелившата!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *