Този май се запознайте с герой, единствен по рода си – Кокозайо. Той ще ни отведе на необикновено пътешествие, в чийто край ще открием, че това, което ни прави различни, е и това, което ни прави специални.

Разказващ трогателна и добре позната история, приказната анимация „Кокозайо и Хамстерът на мрака“ е филм, който по оригинален и забавен начин ни представя темите за това колко е важно да пораснеш навреме, за неизбежния сблъсък между поколенията и най-вече за приемането на различните.

Наполовина пиле, наполовина заек, Кокозайо силно жадува да се впише в света и да бъде обичан, въпреки че е различен. Осиновен от крал Питър, който е известен авантюрист, Кокозайо е обсебен да изследва света около себе си и въпреки пословичната си непохватност, е винаги готов за геройства и приключения.


Кокозайо и Хамстерът на мрака

Когато най-големият злодей в кралството – неговият собствен чичо, избягва от затвора и заплашва да отнеме трона на баща му, Кокозайо заедно с най-добрия си приятел Ейд и безразсъдната майсторка на бойни изкуства Мег се отправя на епична надпревара с времето, за да спре чичо си и да докаже на себе си и на всички останали, че е безстрашният герой, който мечтае да бъде.

Ще успее ли Кокозайо да спаси кралството, въпреки скептицизма на всички около него? И по-важното, ще успее ли този чудат герой да приеме най-накрая себе си, за да може да победи и враговете си?

Ползващ различни техники на рисуване от богатите традиции на американската, европейската и японската анимации и вдъхновен от герои от класически екшън филми и популярни приключенски франчайзи от 80-те, „Кокозайо и Хамстерът на мрака“ обещава фантастично приключение с вълнуваща история и незабравими герои, каквито нямаме възможност да гледаме често на големия екран.

Герой, единствен по рода си, „Кокозайо и Хамстерът на мрака“ е вече в кината, а тази седмица © Меломан.бг • Музиката на твоя живот ви дава шанс да спечелите двоен кинобилет за филма.

Въпросът е: Какво животно е най-добрият приятел на Кокозайо – саркастичният Ейд?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 10 часа на 26 май и спечелете. Успех!

Играта приключи!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *