Най-продаваната британска група за XXI век – Westlife, пусна първия си нов албум след две години.

Делукс изданието от 15 трака показва бандата във форма от световна класа, подчертавайки изумителните им вокали с колекция от оригинални и свежи поп химни и докосващи душата балади.

То съдържа новите издадени сингли „Starlight“ и „My Hero“, които бяха представени от бандата ексклузивно на Pride of Britain Awards. Като бонус за феновете делукс изданието съдържа и нови записи на живо на разбиващите хитови сингли „Flying Without Wings“, „World of Our Own“ и „Uptown Girl“.


Това е първият нов музикален албум от Westlife, следващ сензационното им завръщане през 2019, когато поп иконите стигнаха до осмия си No.1 албум в кариерата си и отпразнуваха най-бързо разпродалото се тяхно турне за всички времена.

“Невероятно развълнувани сме да издадем новия си албум, който следва страхотния успех на повторното ни събиране през 2019. Този албум означава повече за нас от всичко, което сме правили преди и е вдъхновен от изпитанията, през които всички минахме през последните 18 месеца. Лабиринтът от емоции, който изпитахме по време на пандемията, ни доведе до писането на песни и ни помогна да създадем наистина специален албум, който има всичко, което обичаме в музиката – свежо и приятно забързано темпо в парчета като „Starlight“, както и силни и чувствени балади като „Always With Me“. „Wild Dreams“ улавя настроението в момента. Албумът също предлага моменти на осмисляне и е за новото начало, надежда и поглед към бъдещето. Музиката е толкова релевантна за сегашното положение. Той повдига настроението и нямаме търпение феновете да го чуят“, казват момчетата.

Албумът е подбран от бандата по време на локдауна, след като Westlife посетиха студия в Ирландия и използва домашно музикално устройство, което впечатляващо пропътува от дом на дом, за да запише песните.

Новият албум идва преди турнето на Westlife за 2022 – „Wild Dreams“, което ще завземе най-големите арени на Обединеното кралство и Ирландия. Турнето също ще включи първото някога напълно разпродадено шоу на Westlife в Wembley Stadium в събота, 6 август.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *