Печелилата награди Grammy, платинено сертифицирана и международна икона Tiësto пусна “The Business Part II”, колаборация с номинираната за Grammy енергична сила – Ty Dolla $ign.

Двете супер звезди се събраха, за да обединят уникалното си звучене, създавайки нова версия на химна от 2020 на Tiësto “The Business”. Гладките R&B вокали на Ty, придружени от битовете на Tiësto, усещащи се като ударите на сърцето, правят “The Business Part II” трак, задължителен за слушане през 2021.

Световният отклик към “The Business” е невероятен. Няма нищо по-добро от комбиниране на различно звучене и жанрове за създаване на нещо наистина специално и гладките R&B вокали на Ty наистина отвеждат този трак към следващото ниво“, казва Tiësto. “Винаги съм бил голям фен на работата на Ty… той е изключителен талант и се вълнувам, че си колаборираме. Развълнувам съм да споделим тази нова версия с феновете и на двама ни по света!“.

Направихме го! Благодарен съм, че съм част от този легендарен момент. Винаги съм бил фен на Tiësto”, казва Ty Dolla $ign.

The Business” събра близо пронизващите 204 милиона глобални стрийма към момента. Тракът също държи стабилна позиция в плейлистите на Apple & Spotify “Today’s Top Hits” & “Today’s Hits”. Парчето разби #1 в US Dance Radio, платинено сертифицирано е в Нидерландия и заема място в Top 10 в класацията за официални сингли в Нидерландия, Ирландия, Белгия, Германия и Дания, както и в Top 50 на Spotify в 25 страни.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *