Една от най-обичаните български поп изпълнителки – Поли Генова, кани феновете си на грандиозен празничен спектакъл.

В продажба вече са билетите за ексклузивното коледно шоу „По-добрата Коледа“ на чаровната звезда и един от най-успешните артисти на българската музикална сцена.

Зрителите ще се насладят на приказна коледна обстановка и музикални вълшебства на 20 ноември 2022 г. в Киноцентър Бояна.


Неповторимият формат на концерта ще потопи зрителите в магичната коледна Лапландия, където за първи път ще могат да се насладят на коледните песни от новия албум на звездата.

Концертът ще се проведе под патронажа на Посолството на Финландия в България, а негови специални гости ще бъдат Орлин Горанов, Любо Киров, Орлин Павлов, Прея и актьорът Любо Нейков.

Коледата е време за сбъдване на мечти и именно заради това 100% от средствата събрани от продажбата на билетите ще бъде дарена на „Операция: Плюшено мече“, сдружение което подкрепя развитието на младежи в неравностойно положение.

Поли Генова

“По-добрата Коледа” е проектът, който с години се мечтае, осмисля и оформя в главите на мен и на екипа ми. Отне ни време, за да успеем да подготвим и поднесем на всички вас този специален и много емоционален музикален букет от прекрасни композиции и текстове.

Броя дните до 20 ноември, когато ще можем на живо, заедно с моето музикално семейство, да представим именно албума “По-добрата Коледа”, сподели Поли Генова.

Билетите за концерта „По-добрата Коледа“ са налични онлайн на EpayGo или на касите на EasyPay в различни ценови категории. Налични са и ограничен брой VIP билети, към които зрителите ще присъстват на изискан коктейл по време на концерта, ще получат покана за Коледен базар и разходка из декорите на киноцентъра и възможността лично да се срещнат с Поли Генова.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *