В събота вечерта SEVI отпразнуваха подобаващо 12-ия си рожден ден на сцена. С голям концерт в Sofia Live Club те разбиха феновете, представяйки най-новото си парче „Hate You”.

“Hate You” вече е достъпна в YouTube, Spotify, iTunes и всички останали онлайн канали на SEVI.

Клипът на парчето е дело на DarkWhite-vision, а режисьор е Никола Копаров. В главната роля, в луда надпревара с всички превъплъщения на вокалистката влиза Ники Петков от групата Hammerhead, а в края на видеото в главите ни сякаш остава да звучи посланието, че никога не знаем с кого се състезаваме.


„Отдавна не се бях наслаждавала на такова значимо събитие за независимата сцена. Във всяка секунда си личи, че тези артисти горят за музиката и идеите си, и това ми дава причина да вярвам, че българската хард рок и метъл музика не само има обещаващо бъдеще, но и своите посланици на световно ниво! Честити 12 години на сцена! Продължавайте да вдъхновявате и да скачате високо“, каза Мария Илиева, която бе сред специалните гости на събитието.

Продуцентът Кейн Чърко е един от първите, споделили видеото с думите: „За мен беше удоволствие да работя по „Hate You” на българската група SEVI. Убийствени вокали! Винаги е приятно да работя с групи от целия свят.“

В края на вечерта SEVI обявиха и големите победители от конкурса за млади рок групи, който организираха във Facebook страницата си. С най-много гласове от феновете, които имаха цяла седмица да гласуват си тръгнаха Ex Libris. Младите музиканти ще получат професионален запис на едно парче в студиото на SEVI.

„Българският рок и метъл го очакват светли бъднини. Супер обнадеждени сме от това, което чухме последните седмици – всички групи, които ни изпратиха записите си бяха страхотни. Честито на победителите Ex Libris, очакваме ги скоро в студиото си“, сподели групата за конкурса.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.