Певицата Шинейд О’Конър „оттегли“ съобщението си за пенсиониране и потвърди плановете си да продължи да прави музика и концерти, предаде Contactmusic.

Преди дни 54-годишната звезда разкри плановете си да се откаже от правенето на нова музика и турнета, но сега обяви заяви, че е премислила и обясни шокиращото си изявление като „гневна реакция“ на някои интервюта, които извикват болезнени спомени от младостта ѝ.

„Аз съм пет фута, четири инча жена с меко сърце, която всъщност е много крехка. Аз обичам работата си, не съм „амазонка”, и обичам да правя своята музика. Не ми харесват последиците от това да бъдеш талантлива (и откровена жена) и в същото време същество, което всеки ден трябва да пробива стените на предразсъдъците, за да си изкарва прехраната”, сподели Шинейд.


Тя потвърди плановете си да изнесе всички концерти, резервирани за 2022 година. През уикенда изпълнителката, прочула се с парчето „Nothing Compares 2 U“ заяви, че предстоящият ѝ албум „No Veteran Dies Alone“ ще бъде последният ѝ, както и че се „пенсионира от музикалния бизнес”. Тя добави: „Остарях и съм уморена”.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *