Седмица остава до най-пъстрия музикален фестивал на Fest Team за 2022. ARTE Feastival се завръща във Велинград на 26-28 август с огромна палитра от забавления и още по-наситена и разнообразна програма за едни неповторими три дни в края на лятото.

На сцената излизат имена като ZAZ, Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra, N.O.H.A., Kosheen, S.A.R.S., The Cardigans, Джон Нюман, Bomfunk MC’s, Лийрой Торнхил, Delinquent Habits и Regard.

Най-новият и прогресивен български фестивал не само обогатява постоянно програмата си, но добавя и нови удобства за присъстващите, за да затвърди имиджа си на фестивал за всяка възраст и вкус. Мащабни семейни забавления очакват и малки, и големи посетители на фестивала във Велинград.


ARTE Feastival

За да бъде семейната идилия пълна, целта на организаторите от Fest Team и КМД тази година е всеки един член на семейството да се чувства добре и с разнообразната програма от активности, и с удобства за прекрасно преживяване.

ARTE Feastival е събитие, подходящо за семейства с деца и все пак някои от заниманията, като тези около бара например, са позволени единствено за възрастните. Затова тази година във фестивалната зона ще има и Kindergarten – място, където родителите да могат да оставят хлапетата на грижите на страхотните аниматори на ARTE за вечерта, в която искат да гледат любимите си изпълнители или театрална постановка, или просто да изпият спокойно питието си на бара.

В специално обособена детска зона за малчуганите ще се грижат най-добрите аниматори, осигурявайки на родителите възможност да поемат глътка въздух, а на децата – безгрижни игри и арт занимания под зоркия поглед на опитни професионалисти.

ARTE Feastival

След коментари от публиката на първото издание на фестивала, тази година ARTE Feastival се превръща във фестивална територия, благоприятна и за домашни любимци. Затова ARTE отваря вратите си и за четириногите приятели, защото споделените моменти са още по-сладки, когато в тях присъстват и те.

Разбира се, комфортът и спокойствието, както на останалите посетители, така и на стопаните и на самите домашни любимци, са сред главните цели на организаторите. Затова екипът на Fest Team предлага съвети и въпроси, които ще помогнат на собствениците да преценят добре дали кучето им има подходящия характер за масово събитие със силна музика и много хора.

Всеки, взел решението да сподели тридневния фестивал със своя четириног приятел, е нужно да се запознае с условията и правилата, които трябва да спазва, както и да попълни специална декларация.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.