Бразилските хитмейкъри Dubdogz и реномираните френски изпълнители Ofenbach пуснаха свежа клубна мелодия, която цели да приповдигне духа на феновете и да им донесе усмивки навсякъде по света.

„On My Shoulders“ е парче за придържането към нещата по прост начин. Сингълът без усилие изплува на повърхността с незабавно пристрастяваща бас линия и страхотни вокали, а резултатът е трак, който ще се слуша непрекъснато.

Бразилското DJ/продуцентско дуо Dubdogz си спечели глобално уважение с гладките си тракове и туптящ бразилски бас стил. Освежаващите им интерпретации на денс музиката дадоха като резултат световна подкрепа от милиони стриймове, благодарение на парчета като „Free My Mind“ и „Everybody Wants to Party“.


Другите колаборатори са Ofenbach от Франция, чието хаус звучене ги прави перфектния партньор за Dubdogz. За няколко години парижкото младо дуо не само че прехвърли 1 милиард световни стрийма, но събра и няколко диамантени, платинени и златни сертификата.

„On My Shoulders“ обединява всичко – микс между свеж бас хаус и саркастичен поп. Резултатът е точното оръжие за дансинга, на което се надявате от колаборация между налагащи трендовете изпълнители.

Лъч слънчева светлина в облачен ден. „On My Shoulders“ гарантира, че ще накара хората да се усмихнат още от първото слушане. Забравете зимната тъга, защото Dubdogz и Ofenbach са тук, за да вдигнат товара от раменете ви.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *