Изпълнителят с над 2 милиарда слушания (включително милиард от хита му „Nevermind“) Денис Лойд се завръща с новия си сингъл „Berlin“. Парчето олицетворява началото на вълнуващо пътуване за израелския музикант.

След като продава над 16 хиляди билета за две вечери в Menora Mivtachim Arena в Тел Авив, той се премества с приятелката си и трите им кучета, за да започне нов живот в малка ферма в Португалия.

Откакто има по-близка връзка с природата, писането на песни се оказва лесно като детска игра за звездата и именно „Berlin“ е първият резултат от голямата промяна в живота му.


Песента също така представлява силна промяна в неговото звучене – текстът е изпълнен с жизнена енергия, допълнена от ярки хаус бийтове и алтернативни поп синтезатори.

В парчето Денис пее за желанието си да се откъсне от зоната си на комфорт и да се впусне в приключения по света – нещо, което повечето от нас нямат възможност да изпитат по време на социалната изолация. Тематично, артистът написва трака малко след като започва своето собствено пътуване.

Много съм развълнуван да споделя нова музика след дълга пауза, надявам се тази песен да ви помогне да създадете красиви спомени с хората, които обичате най-много. Това е първата песен, която написах, откакто се преместих в Португалия. След две години мечти за пътуване най-накрая успях да го направя и беше толкова вдъхновяващо да открия нови пейзажи, култури и езици“, споделя той.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *