Карди Би обяви, че си взима почивка от сцената и „ще изчезне за много дълго време“, за да завърши албума си. 

Звездата сподели, че е спряла да работи по проекта по време на изолацията, предизвикана от пандемията, тъй като се е чувствала „обезкуражена“.

В интервю за списание XXL, рапърката каза, че е планирала да издаде компилацията през 2020 г., но Ковид-19 е възпрепятствал плановете ѝ, тъй като е искала да направи и турне след излизането на албума. 

„Не искам да промотирам албум с интервюта и да си говоря с хората през компютър. Искам да се виждам с хора. Искам да водя разговори. Това е много по-добре“, споделя тя. „Обичам партитата, посветени на премиерата на албум. Бих искала да имам такова парти в Ню Йорк. Мога да го направя и в Атланта, но искам и едно вкъщи. Искам да видя хора. Сега ще трябва да доведа в Атланта 50 мои приятели, а може и да хванат Ковид. Не. Затова просто спрях, но сега просто изкарвам сингли и си казах, че нямам друг избор освен да издам албум“. 

В интервюто тя каза, че ще отдели около седмица, за да подсигури бизнеса си, а после ще „изчезне за много дълго време“, за да довърши албума. Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *