Bring Me The Horizon и Ед Шийран заедно разкриха алтернативна студио версия на „Bad Habits“. На 8 февруари Шийран се обедини с метъл групата за преработка на версията на трака от 2021, като зададоха началото на BRIT Awards 2022.

По-рано миналата седмица те тийзнаха студиен запис на песента след като Оливър Сайкс от Bring Me The Horizon сподели  FaceTime разговор с Ед, в който дискутират изпълнението им на живо и предстоящото издаване на песента.

Оли казва: “Има толкова много хора, искащи студийна версия“, на което Ед отговаря: “Трябва да пуснем една“ и добавя: “Ще викнем Джордан и момчетата и ще добавим вокали. Да се уверим, че накрая ще има жестоко ръмжене!“. Сега вече алтернативната версия на трака е издадена.


За новата версия на трака Шийран казва: “Наистина се израдвах на шоуто в началото на месеца и мисля, че хората наистина ще харесат новата версия. Вълнувам се тя да излезе“.

“От получаването на имейла с питане дали искаме да отворим Наградите с Ед Шийран, през чатене и разменяне на идеи, до репетиции, изпълняване и сега издаване на версията, няма нужда да казвам, че всичко бе много целенасочено. Но ние предизвикваме границите на собствения си и други жанрове, така че това се оказа перфектното предизвикателство“, споделя Оли от Bring Me The Horizon.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *