Андреа Бочели, един от най-обичаните певци на всички времена, представя музикалния талант на няколко поколения в семейния албум – „A Family Christmas“, заедно със синa си Матео и дъщеря си Вирджиния.

Празничната колекция е поглед към живота на Андреа, Матео и Вирджиния далеч от камерите, тълпите и световната аудитория.

„A Family Christmas“ е звукът на едно семейство, което отделя скъп момент, за да бъде заедно и да напомни за смисъла на Коледа – семейната топлина. В албума те включват нови версии на любими коледни песни, сред които “Away in a Manger”, “Happy Xmas (War Is Over)”, “Feliz Navidad” и “Have Yourself a Merry Little Christmas”, както и новия сингъл „The Greatest Gift“.


Всеки един от тримата получава възможност да изпъкне в албума. За 10-годишната Вирджиния, която за първи път чухме в изпълнение на “Hallelujah” с Андреа Бочели по време на популярния коледен концерт „Believe“ от 2020 г., това е първият студиен запис. В „A Family Christmas“ тя дава нежно начало на „Away in a Manger“ и „Over the Rainbow“, както и солово изпълнение в „When Christmas Comes to Town“.

Междувременно 24-годишният Матео Бочели се радва на началото на собствената си успешна солова звукозаписна кариера, след като през 2019 г. подписа договор с Capitol Records. Той се прочу през 2018 г., след като направи дует с баща си в хитовата песен „Fall on Me“ от най-продавания албум на Андреа – „Sì“, който дебютира под номер 1 в класациите на САЩ и Великобритания.

За Андреа Бочели възможността да работи с Матео и Вирджиния по този албум е източник на огромна радост. „Мисля, че няма нищо по-красиво от това да правиш музика с децата си. Смятам това за привилегия,“ споделя той.

Емоционалният и мигновено разпознаваем глас на Андреа му е спечелил милиони почитатели по целия свят. През април 2020 г. той счупи рекорди с емоционално зареденото си изпълнение на “Music for Hope” от историческата катедрала Duomo в Милано. Незабравимото му великденско изпълнение се нарежда сред най-големите музикални предавания на живо за всички времена и най-голямата аудитория за класическо предаване на живо в историята на YouTube.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *