Мултиплатиненият изпълнител и автор на песни – Алек Бенджамин, разкри официалното музикално видео към най-новия сингъл “The Way You Felt”.

В режисираната от Miles & AJ визуализация Алек се изправя срещу минала връзка, отбивайки се на спирки от споделената им история и преживява основни моменти – въпреки че този път е сам.

Харесвам музикални видеа, които имат способността да разказват историята отвъд текста на песента“, споделя Алек. “Когато написах „The Way You Felt”, се сетих за бивша приятелка и когато се стигна до заснемането на видеото, се почувствах вдъхновен да се върна на всички места, на които връзката ни се разгърна. Помислих си, че е перфектния начин да преживееш хубавите и лошите спомени и може би да получиш малко утеха, от която, очевидно, имах нужда, защото все още пиша за това“.


При излизането на песента Billboard я похвалиха с думите: “Болката се усеща истинска и успокояващият трак на Бенджамин създава впечатлението, че шокът не е напълно осъзнат“.

Добавяйки още измерения към трака, Алек наскоро сподели акустична версия и версия на мандарин, озаглавена “你的目光 (The Way You Felt)”. Песента се маркира като първото официално издание на мандарин от Алек и дебютира на #1 в класацията Western New Music на NetEase Music в Китай, задминавайки новите издания от артисти, включително Lorde и Maroon 5.

Състезавайки се с родно и международно издание, тракът се изкачи до #2 в платформата Viral Chart и на #8 в New Music Chart. След като поднови ученето на езика по време на пандемията от Ковид-19, той си колаборира с китайската актриса и певица Zhao Lusi за версия на мандарин на хитовия му сингъл “Water Fountain” по-рано тази година.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.