Британската суперзвезда Адел се завърна с първия си сингъл след излезлия през 2015 г. албум „25“, с който спечели пет награди Grammy.

Песента „Easy On Me“ е от новия албум на Адел „30“, който ще бъде издаден през ноември. Тя е балада за уроците, научени от любовно разочарование и възстановяването от него.

В сряда Адел, която е на 33 години, каза на феновете си, че „най-накрая“ е готова да издаде албума „30“ и го описа като „незабравимо преминаване през най-турбулентния период от живота ѝ“.


В интервю за модното списание „Вог“, Адел, която досега нарича албумите си на ключови възрасти в живота си, каза, че е написала „30“, за да обясни развода си на малкия си син Анджело. Тя се раздели със съпруга си Саймън Конеки през 2019 г.

„Научих много неприятни истини за себе си по пътя. Освободих се от много пластове, но и се увих в нови“, написа звездата в Twitter.

Адел е една от най-известните певици и автори на песни за всички времена. Тя е оглавявала класации по цял свят с хитове като „Someone Like You“ и „Hello“. Спечелила е 15 награди Grammy, а за песента „Skyfall“ спечели „Оскар“.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *